Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2007

άρει_την εμπιστοσύνη

Κάθε φέτος κ χειρότερα δε λένε? Έτσι κ ο Άρης. Φοβόταν πολύ. Για την παιδεία νόμιζα. Αλλά τελικά φοβόταν τον εαυτό του. Γιατί δεν του έκανε τίποτα άλλο η Μαριέττα παρά πόλεμο. Πόλεμο νεύρων. Από εδώ το τραβούσε, από εκεί το τραβούσε, εξεταστική δεν έβλεπε το παιδί. Κ όχι τίποτα. Δεν αγχωνόταν γι’αυτόν. Για τον πατέρα του μόνο. Περίμενε ο φουκαράς πότε θα τελειώσει ο μικρός, να μαζευτούν τα έξοδα, για να βγει κι αυτός στη σύνταξη. Αλλά, στην τελική, ο Άρης δεν άρχισε ακόμα. Κ ούτε φαίνεται να τελειώνει σύντομα τις σπουδές του. Γιατί, σ’αυτούς τους ψυχιάτρους που τον στείλανε, ξεκίνησε τα χάπια. Η Μαριέττα, πριν εγκαταλείψει το επίσημο επάγγελμά της, είχε δώσει μια υπόσχεση. Κ απ’ό,τι φαίνεται την κράτησε. Υποσχέθηκε στους συναδέλφους της να ενισχύσει τον κλάδο. Σε όποια θέση κι αν βρεθεί. Με τον τρόπο της κάθε φορά. Γι’αυτό κ οι ψυχίατροι πλέον θα βάλουν τη φωτογραφία της δίπλα στην ταμπέλα του γραφείου τους. Εκεί, στην είσοδο της κάθε πολυκατοικίας. Γιατί μόνο έτσι αναπτερώθηκε ο κλάδος τους. Χωρίς έξοδα κ διαφημίσεις. Με τις ψυχές των φοιτητών. Εγγυημένα πράγματα !

9 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ετσι λενε και δυστυχως ετσι ειναι;

avissos είπε...

άλλαξε το post, sorry :(

david santos είπε...

Hello, avissos!
This text is very good.
Tank you
All good for you

Ανώνυμος είπε...

θλιβερό...

Vromios είπε...

Το καλό σε όλη την ιστορία, και με βάση τα νέα στοιχεία που φέρνεις στην οπόθεση σκανδαλιά(ρα) μας, είναι πώς εν τέλει όλα έγιναν για κάτι και όχι για το Τίποτα που εγώ φοβόμουν. Ένας κλάδος βγήκε κερδισμένος σήμερα, ένας άλλος αύριο, αυτό είναι Πρόοδος. Κάπως έτσι προχωράει ο κόσμος μπροστά.

Υ.Γ. Ξέρεις πόσες δεκαετίες οι καημένοι έλληνες ψυχίατροι περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους και βλέποντας τους προς δυσμάς συναδέλφους των να πλουτίζουν δεν ήξεραν πώς να μαζέψουν τα σάλια τους;

Ανώνυμος είπε...

η πηγη της ψυχασθένειας ειναι η οικογενεια

avissos είπε...

@πρεζα_tv: να προετοιμαστούμε για του χρόνου δλδ!
@david_santos: thks :)
@ροιδης: κ όχι μόνο..
@vromios: πλουτίζοντας τον πόνο του άλλου πόσο πλούσιο σε κάνει να νιώθεις τελικά? όλοι οι κλάδοι δεν είναι ίδιοι :(
@marcuze: μόνο?

anima rana είπε...

Μας έπρηξε ο david.

Λοιπον, στα δικά μας. Εχω σηκώσει τα χέρια ψηλά και πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο μπάχαλο που δεν έχω ιδέα πως θα μπει μια τάξη.

avissos είπε...

@anima_rana: μπα..χωρίς αταξίες τάξη δε μπαίνει!